Hırsızlar sağlık ocağını soyup viraneye çevirdi

Alınan bilgilere göre, merkez YeniÅŸehir ilçesi Åžehitlik Semtindeki Åžehit Ali Gaffar Okkan Aile SaÄŸlık Merkezi’ni hedef alan hırsızlar, gece saatlerinde içeri girerek bilgisayar, internet kabloları, yazıcı makineleri, televizyon ve pencere..

Hırsızlar sağlık ocağını soyup viraneye çevirdi
Yayınlanma: Güncelleme:

Alınan bilgilere göre, merkez YeniÅŸehir ilçesi Åžehitlik Semtindeki Åžehit Ali Gaffar Okkan Aile SaÄŸlık Merkezi’ni hedef alan hırsızlar, gece saatlerinde içeri girerek bilgisayar, internet kabloları, yazıcı makineleri, televizyon ve pencere demirleri gibi malzemeleri çaldı. Güvenlik kamerasına girmeden hırsızlık yapan ÅŸahıs veya ÅŸahıslar, saÄŸlık merkezinin hizmet vermesini engelledi.

MaÄŸdur olan mahalle sakinlerinden Burhan Karanfil, saÄŸlık merkezinde hırsızlık yapıldığını ilk defa gördüğünü belirterek, yetkililere çaÄŸrıda bulundu. Doktorların vatandaÅŸa hizmet veremediÄŸinden ötürü kendilerinin de üzüntü duyduÄŸunu dile getiren Karanfil, böyle bir olayla ilk defa karşılaÅŸtığını söyledi. Karanfil, “Hırsızlar eÄŸer saÄŸlık merkezine giriyorsa Allah, sonumuzu hayır etsin. GidiÅŸatımız hiç iyi deÄŸil. Hasta bir vatandaÅŸ gelip doktordan ilaç aldığı zaman kablolar çalındığı için internet yok. Bunun sonu ne olacak? Allah, bu hırsızları ıslah etsin. Hırsızlar, resmen saÄŸlık ocağını talan etmiÅŸ. Pencere falan bırakmamışlar. Gerçekten de üzücü bir olay. İçeride bilgisayar, yazıcı makinesi, internet kablolarını hepsini çalmışlar. Biz bir vatandaÅŸ olarak duruma üzülüyoruz. Sonuçta saÄŸlık için buraya biz geliyoruz, ailemiz geliyor. Bugün çok sıkıcı bir olayla karşılaÅŸtım” dedi.

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.