Diyarbakır’da bıçaklı kavga: 1 ölü

Olay, öğle saatlerinde, Sur ilçesine baÄŸlı Cami Nebi Mahallesi Ä°skenderpaÅŸa Sokağı’nda meydana geldi. Yolda karşılaÅŸan husumetli 2 grup arasında çıkan tartışma, büyüyüp, bıçaklı kavgaya dönüştü. Mümtaz Kızıltepe, aldığı bıçak darbeleriyle..

Diyarbakır’da bıçaklı kavga: 1 ölü
Yayınlanma: Güncelleme:

Olay, öğle saatlerinde, Sur ilçesine baÄŸlı Cami Nebi Mahallesi Ä°skenderpaÅŸa Sokağı’nda meydana geldi. Yolda karşılaÅŸan husumetli 2 grup arasında çıkan tartışma, büyüyüp, bıçaklı kavgaya dönüştü. Mümtaz Kızıltepe, aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı. Ä°hbarla adrese polis ve saÄŸlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Kızıltepe, ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi’nde doktorların tüm müdahalesine raÄŸmen kurtarılamadı. Kızıltepe’nin cansız bedeni, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Olaydan sonra kaçan şüphelilerin belirlenip, yakalanması için çalışma baÅŸlatıldı. (DHA)

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.