FİLM GİBİ PTT SOYGUNLARI

Olay, Kayapınar ilçesi Fırat Bulvarında bulunan PTT Gaziler şubesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, maskeli av tüfeği ve tabancalı 3 soygunca, gözlerine kestirdikleri PTT şubesine girdi. Zanlılar, içerideki vatandaşları dışarı..

FİLM GİBİ PTT SOYGUNLARI
Yayınlanma: Güncelleme:

Olay, Kayapınar ilçesi Fırat Bulvarında bulunan PTT Gaziler şubesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, maskeli av tüfeği ve tabancalı 3 soygunca, gözlerine kestirdikleri PTT şubesine girdi. Zanlılar, içerideki vatandaşları dışarı çıkarttı. Güvenlik görevlisini rehin alan hırsızlar, kasadan 20 bin TL çalarak kayıplara karıştı.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler, zanlıların yakalanması için çalışma başlattı. Hırsızlık anı anbean güvenlik kamerasına yansıdı. Polis ekipleri, olayla ilgili geniş çapta inceleme başlatarak zanlıların yakalanması için harekete geçti.

DİYARBAKIR’IN KAYAPINAR İLÇESİNDE MASKELİ, SİLAHLI 3 SOYGUNCU PTT ŞUBESİNDEN GÖREVLİYİ REHİN ALARAK 20 BİN TL ÇALIP KAYIPLARA KARIŞTI. (SEDAT IRMAK/DİYARBAKIR-İHA) Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde maskeli, silahlı 3 soyguncu, PTT şubesinde görevliyi rehin alarak 20 bin TL çalıp kayıplara karıştı.

Öte yandan küçük bir araştırma sonucu fgoogfle arama motorunda PTT Soygunları yazıldığı zaman ortaya çıkan sonuçlar ise hayli ilginç

Arama sonuçlarında ülke genelinde çok sayıda PTT soygunun yapıldığı ise göze batıyor.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.