SOKAK KÖPEKLERİ DEHŞET SAÇIYOR

HABER: AHMET BEŞENKBu manzaralar çok fazla zaman öncesine değil dün akşama ait. Diyarbakır’ın Seyrantepe bölgesinde bulunan Ninova Park AVM bölgesinden başlayıp Batıkent tren yoluna kadar uzanan alanda yaşayanların ortak sorunları..

SOKAK KÖPEKLERİ DEHŞET SAÇIYOR
Yayınlanma: Güncelleme:

HABER: AHMET BEŞENK
Bu manzaralar çok fazla zaman öncesine değil dün akşama ait. Diyarbakır’ın Seyrantepe bölgesinde bulunan Ninova Park AVM bölgesinden başlayıp Batıkent tren yoluna kadar uzanan alanda yaşayanların ortak sorunları başıboş saldırgan sokak köpeklerinin kitleler halinde dolaşıp saldırması.

Selahattin’i Eyyubi mahallesi sakinleri başıboş saldırgan sokak köpeklerinden dolayı dertli mi dertli.  325. Sokakta oturan vatandaşlar geceleri guruplar halinde köpeklerin o bölgeyi mesken tuttuklarını, gelen geçen herkese saldırdıklarını belirtiyorlar.

‘KÖPEKLER BİNAMIZIN, EVİMİZİN İÇİNE KADAR GİRİYORLAR’

Semt sakinleri Seyrantepe Ninova bölgesinde bulun petrolün içinde yer alan otelde konaklayan turistlere gece sokak köpeklerinin saldırdığını belirterek şunları aktarıyorlar: “Öncelikle şunu söylemek isteriz, başıboş saldırgan sokak köpekleri konusu ile birlikte buraları mesken tutan madde bağımlıları, alkolikler ve mazot transferi yapan kamyonları sürekli olarak yetkililere şikayet etmekteyiz ve bir çözüm halen bulunmuş değil. Saldırgan köpek tayfasının gece kovaladıkları, binalarının, hatta evlerinin ine girdiği mahalle sakinleri olarak artık bu tehlike ile yüzleşmek istemiyoruz ki mahalle sakinleri olarak geçtiğimiz günlerde turistleri sokak hayvanları tarafından parçalanmaktan biz kurtardık, yoksa parçalayacaktılar. Seyrantepe bölgesinde başlayıp Batıkent bölgesindeki demir yolları bölgesine kadar yaşanan bu manzaralar artık korku salmaya başladı ve her gün bu olay tekerrür ediyor.  Söz konusu bölgede yaşanan sorunlar sadece köpeklerden kaynaklı değil. Bu bölge aynı zamanda madde bağımlılarının merkezi konumunda ki mazot devridaimi yapan tankerlerde bu bölgenin müdavimleri arasında.” Diyerek yetkililerden yardım talep ettiklerini yinelediler.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.