YILLARIN ÇİLESİ SONA ERİYOR

Kırsaldaki mahallelerde ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale gelmesi için Diyarbakır Valisi Münir KaraloÄŸlu’nun talimatlarıyla baÅŸlatılan çalışmalarla, ilçeye baÄŸlı 23 kilometre uzunluÄŸundaki Bereketli-Han Mahalle grup yolunda yıllardır süren ulaşım çilesi..

YILLARIN ÇİLESİ SONA ERİYOR
Yayınlanma: Güncelleme:

Kırsaldaki mahallelerde ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale gelmesi için Diyarbakır Valisi Münir KaraloÄŸlu’nun talimatlarıyla baÅŸlatılan çalışmalarla, ilçeye baÄŸlı 23 kilometre uzunluÄŸundaki Bereketli-Han Mahalle grup yolunda yıllardır süren ulaşım çilesi sona eriyor. Diyarbakır’ın Ergani ilçe Kaymakamı ve Belediye BaÅŸkan vekili Abdulselam Öztürk, Diyarbakır BüyükÅŸehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire BaÅŸkanlığına baÄŸlı ekipler tarafından, Bereketli-Han Mahalle grup yolunda gerçekleÅŸtirilen yol yapım çalışmalarını ziyaret etti. Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire BaÅŸkanlığına baÄŸlı yol yapım ekiplerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakam Öztürk, ekiplere kolaylıklar diledi.

Ziyaretler devam ediyor
Kaymakam Öztürk, daha sonra beraberindeki heyet ile Güneştepe Mahallesi ve Yukarı Karpuzlu Mahallesini ziyaret etti. Mahalle sakinlerinin sorun ve beklentilerini dinleyen Kaymakam Öztürk, devletimizin imkanları ölçüsünde isteklerin yerine getirilmesi için çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi. Mahalle sakinleri de Kaymakam Öztürk’e ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.