KUR’AN KURSLARI EV HANIMLARINDAN ÇOCUKLARA KADAR UMUT OLDU

Bağlar Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü bünyesinde faaliyete başlayan genel, mesleki, teknik ve beceri kazandırma kursları arasında yer alan Kuran’ı Kerim kursları her yaştan vatandaşın yoğun ilgisini görüyor. Belediye’ye ait..

KUR’AN KURSLARI EV HANIMLARINDAN ÇOCUKLARA KADAR UMUT OLDU
Yayınlanma: Güncelleme:

Bağlar Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü bünyesinde faaliyete başlayan genel, mesleki, teknik ve beceri kazandırma kursları arasında yer alan Kuran’ı Kerim kursları her yaştan vatandaşın yoğun ilgisini görüyor. Belediye’ye ait 4 merkezde ücretsiz olarak verilen kurslara 10 günde 150 kişi katılım gösterirken, Kur’an Kerim eğitimi almak isteyen çocuklar ve ev kadınlarının ilgisi sevindiriyor. Çocukların okula gidiş ve geliş saatlerine göre programlanan kurslar haftanın 5 günü gerçekleşirken, açık tutulan kayıtlar nedeniyle katılım sayısının önümüzdeki günlerde rekor bir seviyeye ulaşması bekleniyor.

8 uzman hoca tarafından verilen eğitimin çok faydalı sonuçlar sağladığını belirten Kuran’ı Kerim eğitmeni Sıddıka Duran, bu sayede aile bütçesine katkıda bulunma imkanı da bulduklarını ifade etti.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.