“ÇOCUK GÃœLERSE DÃœNYA GÃœLER” DEDÄ° VE…

“Çocuk gülerse dünya mutlu olur ” düşüncesiyle hareket ettiklerini belirten BaÅŸkan BeyoÄŸlu,”Biz ÅŸimdi topraÄŸa filiz ekiyoruz. Ä°nÅŸallah zamanla bu çocuklar ülkemizin mutlu geleceÄŸinde söz sahibi olacaklardır. ” ifadelerine yer verdi…

“ÇOCUK GÃœLERSE DÃœNYA GÃœLER” DEDÄ° VE…
Yayınlanma: Güncelleme:

“Çocuk gülerse dünya mutlu olur ” düşüncesiyle hareket ettiklerini belirten BaÅŸkan BeyoÄŸlu,”Biz ÅŸimdi topraÄŸa filiz ekiyoruz. Ä°nÅŸallah zamanla bu çocuklar ülkemizin mutlu geleceÄŸinde söz sahibi olacaklardır. ” ifadelerine yer verdi.

BaÄŸlar Belediye BaÅŸkanı Hüseyin BeyoÄŸlu, eÅŸi Dürdane BeyoÄŸlu ve Ak Parti BaÄŸlar Ä°lçe BaÅŸkanı Ahmet Maruf Demir ile birlikte KaracadaÄŸ bölgesinde bulunan Buyuransu Mahallesi’nde çocuklarla bir araya gelerek giyim ihtiyaçlarının karşılanması konusunda çeÅŸitli desteklerde bulunarak ilkokul ve ortaokulda öğrenim gören 53 kiÅŸinin yüzünü güldürdü.
Mahalle Muhtarı Çelebi Çadırcı, Buyuransu Veysi Bayhan İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulu müdürü İrfan Aydın ile vatandaşlar tarafından karşılanan Başkan Beyoğlu, önce mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerine ilişkin kısa bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Belediyenin uzun yıllar beklenen hizmetleri son süreçte yerine getirdiÄŸini dile getiren Muhtar Çelebi Çadırcı ve vatandaÅŸlar, BeyoÄŸlu’na teÅŸekkür etti.
Daha sonra BaÅŸkan BeyoÄŸlu, eÅŸi Dürdane BeyoÄŸlu ve AK Parti BaÄŸlar Ä°lçe BaÅŸkanı Demir’in katılımıyla öğrencilere giyim paketleri takdim edildi.
Başkan Beyoğlu, çocuklara kendi imkanlarıyla ayrıca futbol topu ve oyuncak hediye ederek yüzlerini güldürdü.

“ÇOCUKLARA DEÄžER VERMEK AYDINLIK GELECEĞİ Ä°NÅžA ETMEKTÄ°R”

Beraberindekilerle birlikte vatandaÅŸların yemek davetine katılan BaÄŸlar Belediye BaÅŸkanı Hüseyin BeyoÄŸlu,gösterilen ilgiden dolayı mahalle sakinlerine teÅŸekkür ederek CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın selamını ilettiÄŸi vatandaÅŸlara ilk günkü heyecan ve coÅŸku ile hizmet etmeye devam edeceklerinin altını çizdi.
Çocuklara deÄŸer vermenin Türkiye’nin aydınlık yarınları için topraÄŸa filiz dikmek anlamına geldiÄŸini belirten BeyoÄŸlu,”Belediyeler siyaset yeri deÄŸildir. Hizmet ederken insanımızın ihtiyaçlarını ve mutluluÄŸunu esas alıyoruz. Okuyun, mutlaka okuyun çocuklar. Türkiye’mizin, milletimizin sizlere ihtiyacı var. Biz her konuda yanınızda olacağız. Bugün topraÄŸa ekmiÅŸ olduÄŸumuz bu filizler inanıyorum ki gelecekte milletimize hizmet edeceklerdir.” ifadelerini kullandı.

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.