AFAD GÖNÃœLLERÄ° ANKARA’DAN DÖNDÃœ

CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan tarafından açılışı yapılan, Türkiye Belediyeler BirliÄŸi tarafından organize edilen Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli EÄŸitim Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının da destek verdiÄŸi ‘Genç Dostu..

AFAD GÖNÃœLLERÄ° ANKARA’DAN DÖNDÃœ
Yayınlanma: Güncelleme:

CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan tarafından açılışı yapılan, Türkiye Belediyeler BirliÄŸi tarafından organize edilen Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli EÄŸitim Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının da destek verdiÄŸi ‘Genç Dostu Åžehirler Kongre ve Sergisi’ programında Diyarbakır BüyükÅŸehir Belediyesinin gençlere yönelik yapmış olduÄŸu faaliyetler ve Diyarbakır gençlerin hazırlamış olduÄŸu projelerin tanıtımı Ankara’da gerçekleÅŸtirildi. Gençlik Merkezlerinin birbirinden farklı içerikli standlarını ziyaret eden gönüllüler, Diyarbakır Valisi Münir KaraloÄŸlu ve CumhurbaÅŸkanı baÅŸdanışmanı Ahmet Minder ile bir araya gelerek, hatıra fotoÄŸrafı çektiren gönüllüler, Ankara gezisinden sonra Diyarbakır’a geri döndü.

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.