BARDAKTAN BOÅžALIRCASINA

Diyarbakır’da öğle saatlerinden sonra aniden bastıran sağanak sevince neden oldu. Sıcak havanın hakim olduğu kentte yaklaşık yarım saat süren yağmurla havanın serinlemesi, vatandaşları sevindirdi. Yağmura hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar ise..

BARDAKTAN BOÅžALIRCASINA
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’da öğle saatlerinden sonra aniden bastıran sağanak sevince neden oldu. Sıcak havanın hakim olduğu kentte yaklaşık yarım saat süren yağmurla havanın serinlemesi, vatandaşları sevindirdi. Yağmura hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar ise ıslanmamak için koşarak kapalı yerlere sığınırken, cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu.
Hava sıcaklığının gündüz 39, gece ise 22 derece olduğu kentte yağışların hafta sonunda belirli aralıklarla süreceği öğrenildi.

DÄ°YARBAKIR’DA ANÄ°DEN BASTIRAN SAÄžANAK YAÄžIÅž, VATANDAÅžLARI HAZIRLIKSIZ YAKALADI. CADDE VE SOKAKLARDA SU BÄ°RÄ°KÄ°NTÄ°LERÄ° OLUÅžURKEN, YAÄžMURLA BÄ°RLÄ°KTE BAZI VATANDAÅžLAR SEVÄ°NÄ°RKEN, BAZILARI DA ISLANMAMAK İÇİN KOÅžTUÄžU GÖRÃœLDÃœ.

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.