Avukat Gülistan ve kızı kaçırıldı

Olay, Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesi Diclekent Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, eÅŸiyle boÅŸanma aÅŸamasında olan Avukat Türkan Gülistan Tekin ve velayeti kendisinde olan 2,5 yaşındaki kızı, iddiaya göre, boÅŸanma aÅŸamasındaki..

Avukat Gülistan ve kızı kaçırıldı
Yayınlanma: Güncelleme:

Olay, Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesi Diclekent Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, eÅŸiyle boÅŸanma aÅŸamasında olan Avukat Türkan Gülistan Tekin ve velayeti kendisinde olan 2,5 yaşındaki kızı, iddiaya göre, boÅŸanma aÅŸamasındaki kocası tarafından kaçırıldı. O anlar kameralara yansıdı.

Öte yandan, Mart ayında avukat Tekin, velayeti kendisinde olan ve mahkeme kararı gereÄŸi gün içerisinde babası tarafından görmesine yönelik karar bulunan 2,5 yaşındaki kızı B.D.G.’nin babası tarafından evden götürüldüğü ve 1 aydır kendisinden haber alamadığını iddia etmiÅŸti. Koca F.G., sabah saatlerinde boÅŸanma aÅŸamasındaki eÅŸine sopa ile saldırı giriÅŸiminde bulunmuÅŸtu. Avukat Tekin, KADES uygulamasıyla durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis, Tekin’in ÅŸikayeti üzerine F.G., gözaltına alarak karakola götürülmüştü. Taraflar, birbirinden ÅŸikayetçi olmayacak ÅŸekilde ifade verdikten sonra polis ekipleri, çocuÄŸu babadan alarak anne Tekin’e teslim etmiÅŸti.

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.