MHP Diyarbakır Ä°l BaÅŸkanlığı için 50’den fazla baÅŸvuru yapıldı

GeçtiÄŸimiz günlerde MHP Diyarbakır Ä°l BaÅŸkanlığındaki görevden alınmalardan sonra il baÅŸkanlığı için 50’den fazla baÅŸvurunun yapıldığı öğrenildi. Diyarbakır Ä°l BaÅŸkanlık adaylığı için Ankara’da MHP Genel Merkezine giden ve aralarında eski..

MHP Diyarbakır Ä°l BaÅŸkanlığı için 50’den fazla baÅŸvuru yapıldı
Yayınlanma: Güncelleme:

GeçtiÄŸimiz günlerde MHP Diyarbakır Ä°l BaÅŸkanlığındaki görevden alınmalardan sonra il baÅŸkanlığı için 50’den fazla baÅŸvurunun yapıldığı öğrenildi. Diyarbakır Ä°l BaÅŸkanlık adaylığı için Ankara’da MHP Genel Merkezine giden ve aralarında eski MHP Diyarbakır il ve ilçe yöneticilerinin de olduÄŸu 3 ismin geçtiÄŸi ve Diyarbakır’ın mevcut bazı ilçe baÅŸkalarının da desteklediÄŸi eski il baÅŸkan yardımcısı olan Özkan Yıldırım’ın ismi yoÄŸun olarak il baÅŸkanlığı için öne çıktığı öğrenildi.

Milliyetçi Hareket Partisinde Ä°l BaÅŸkan Yardımcılığı görevi yapan iÅŸ insanı Özkan Yıldırım, çiftçi ve TMO müteahhitliÄŸinin yanı sıra Diyarbakır’da özellikle pandemi döneminde vatandaÅŸlara yaptığı çok sayıda gıda yardımları ve çocuklara giyim yardımları ile biliniyor. 2018 yılında Diyarbakır’da bağımsız milletvekili adayı olan Yıldırım, aynı zamanda Diyarbakır’da ve siyaset camiasında sevilen bir insan olması nedeni ile adaylığı çok konuÅŸulan isimler arasında olduÄŸu kaydedildi.

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.