BİSMİL BELEDİYESİ’NDEN YENİ DOĞAN BEBEKLERE ‘BEBEĞİM HOŞ GELDİN’ HEDİYESİ

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla yapılan çalışma kapsamında Diyarbakır’ın Bismil İlçe Belediye ekipleri, ilçesinde doğan bebekleri evlerinde ziyaret edilerek destek paketi ile Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hamza Türkmen’in tebrik mesajını..

BİSMİL BELEDİYESİ’NDEN YENİ DOĞAN BEBEKLERE ‘BEBEĞİM HOŞ GELDİN’ HEDİYESİ
Yayınlanma: Güncelleme:

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla yapılan çalışma kapsamında Diyarbakır’ın Bismil İlçe Belediye ekipleri, ilçesinde doğan bebekleri evlerinde ziyaret edilerek destek paketi ile Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hamza Türkmen’in tebrik mesajını iletiliyor. Doğum sonrası yeni doğan bebeklere taşıma seti ve temel malzemelerinden oluşan hediyelerin verildiği projede destek paketi almak isteyen aileler Bismil Belediyesi web sitesi üzerinden form doldurarak başvuruda bulunabiliyor. Projenin ilçede 6 aylığa kadar olan bebekler için hazırlandığını ifade eden Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hamza Türkmen, “Vatandaşlarımızın hayatlarının her evresinde yanlarında olan, farklı ihtiyaçlara cevap verebilen bir belediyecilik anlayışı ile çalışıyoruz. Bu proje ile Bismilli ailelerimizin çocuklarını büyütme serüvenlerinin başlangıcında yanlarında olmak istedik. Pandemi döneminde de kurallar çerçevesinde dağıtımlar yapılıyor, ekiplerimiz, önce ailelerimizin sağlığını düşünerek, sosyal mesafe ve maske kuralı içinde, hanelerin içine girmeden ailelerimize hediye paketlerini, adres adres teslim ediyor” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.