DİSKİ YENİ YERLEŞİM ALANLARINA KANALİZASYON ŞEBEKESİ DÖŞÜYOR

DÄ°SKÄ°, yeni yapılaÅŸmanın bulunduÄŸu gölgelerde kanalizasyon ÅŸebekesinin saÄŸlanması amacıyla yeni ÅŸebeke döşeme çalışmalarına baÅŸladı. DÄ°SKÄ°, Silvan ilçesi kırsal Susuz Mahallesi ve ÅŸehir merkezi mahallelerinde yeni yapılaÅŸma nedeniyle kanalizasyon ÅŸebekesi döşüyor…

DİSKİ YENİ YERLEŞİM ALANLARINA KANALİZASYON ŞEBEKESİ DÖŞÜYOR
Yayınlanma: Güncelleme:

DÄ°SKÄ°, yeni yapılaÅŸmanın bulunduÄŸu gölgelerde kanalizasyon ÅŸebekesinin saÄŸlanması amacıyla yeni ÅŸebeke döşeme çalışmalarına baÅŸladı. DÄ°SKÄ°, Silvan ilçesi kırsal Susuz Mahallesi ve ÅŸehir merkezi mahallelerinde yeni yapılaÅŸma nedeniyle kanalizasyon ÅŸebekesi döşüyor. Ekipler, master planlama kapsamında ihtiyaç duyulan depo ve altyapı ÅŸebekelerini tespit ediyor. Ekiplerin Susuz Mahallesi’nde yeni yapılaÅŸmanın olduÄŸu bölgede yürüttüğü kanalizasyon çalışması tamamlandı.
VatandaÅŸlar, DÄ°SKÄ°’ye yaptıkları baÅŸvurunun sonuçlandığını ve çalışmalara hemen baÅŸlandığını belirterek yetkililere teÅŸekkür etti.

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.