AZİZ ELALDI MÜTEAHHİTLERİ TEK ÇATI ALTINDA BULUŞTURDU

Diyarbakır’ın lokomotif sektörünün inÅŸaat olduÄŸunun altını çizen DÄ°MDER BaÅŸkanı Aziz Elaldı, direkt ve dolaylı olarak sektörün kentte yaklaşık 100 bin insana istihdam saÄŸladığını söyledi. Diyarbakır’da müteahhitlerin tek çatı altında bileÅŸmelerinin..

AZİZ ELALDI MÜTEAHHİTLERİ TEK ÇATI ALTINDA BULUŞTURDU
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’ın lokomotif sektörünün inÅŸaat olduÄŸunun altını çizen DÄ°MDER BaÅŸkanı Aziz Elaldı, direkt ve dolaylı olarak sektörün kentte yaklaşık 100 bin insana istihdam saÄŸladığını söyledi. Diyarbakır’da müteahhitlerin tek çatı altında bileÅŸmelerinin yaÅŸanılan sıkıntılı dönemde elzem olduÄŸunu söyleyen Elaldı, “Amacımız Diyarbakır’daki sektör olarak örgütlenme eksiÄŸini kapatmaktı. Bu nedenle DÄ°MDER’i kurduk. 21 kiÅŸilik geçici yönetim kurulunu oluÅŸturduk. Hedefimiz 500 üye. Tek çatı altında, tek bir ağız olarak sektörümüzün sorunları için mücadele edeceÄŸiz. Ayrıca Ä°nÅŸaat Müteahhitleri Konfederasyonu üyeliÄŸimizi gerçekleÅŸtirdik” dedi.

YORUMLAR (1)

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.