DÄ°YARBAKIR’DA 6 YIL ÖNCE DÃœZENLENEN TERÖR SALDIRISI ÅžEHÄ°TLERÄ° ANILDI

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde 6 yıl önce PKK’lı teröristlerce bomba yüklü araçla gerçekleÅŸtirilen saldırıda ÅŸehit olan polis memuru ile 3’ü çocuk 5 kiÅŸi için anma programı düzenlendi. Çınar Ä°lçe Emniyet AmirliÄŸi..

DÄ°YARBAKIR’DA 6 YIL ÖNCE DÃœZENLENEN TERÖR SALDIRISI ÅžEHÄ°TLERÄ° ANILDI
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde 6 yıl önce PKK’lı teröristlerce bomba yüklü araçla gerçekleÅŸtirilen saldırıda ÅŸehit olan polis memuru ile 3’ü çocuk 5 kiÅŸi için anma programı düzenlendi.

Çınar Ä°lçe Emniyet AmirliÄŸi ile lojmanına 13 Ocak 2016’da PKK’lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen, 40 kiÅŸinin yaralandığı saldırıda ÅŸehit olan polis memuru Mehmet Åženol Çiftçi (29) ve kızı Mevlüde Ä°rem Çiftçi (4), Lokman Açıkgöz (35) ile oÄŸlu Murat Alper ve (11), kızı Ecrin Açıkgöz (2) ile polis eÅŸi Esra Köse BaÅŸaran ilçe halkı tarafından unutulmadı.

İlçe Kaymakamlığı tarafından, saldırının meydana geldiği alanda yapılan anıt önünde düzenlenen anma programına, Çınar ilçe Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Anma programında ÅŸehitler için Kur’an-ı Kerim okunması ile anıta karanfiller bırakılırken, saldırıda hayatını kaybedenlerin fotoÄŸraflarının yer aldığı branda asıldı.

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.