DÄ°YARBAKIR’DA OTOBÃœS ÅžOFÖRÃœNÃœ BIÇAKLAYAN ŞÜPHELÄ° TUTUKLANDI

Diyarbakır’da, otobüs ÅŸoförünü bıçaklaya saldırgan, sevk edildiÄŸi adli mercilerce tutuklanarak cezaevine konuldu. Olay, dün sabah saatlerinde Kayapınar ilçesinde Talaytepe Mahallesi EÄŸitim AraÅŸtırma Hastanesi ile DiÅŸ Hastanesi arasında bulunan otobüs durağında..

DÄ°YARBAKIR’DA OTOBÃœS ÅžOFÖRÃœNÃœ BIÇAKLAYAN ŞÜPHELÄ° TUTUKLANDI
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’da, otobüs ÅŸoförünü bıçaklaya saldırgan, sevk edildiÄŸi adli mercilerce tutuklanarak cezaevine konuldu.

Olay, dün sabah saatlerinde Kayapınar ilçesinde Talaytepe Mahallesi EÄŸitim AraÅŸtırma Hastanesi ile DiÅŸ Hastanesi arasında bulunan otobüs durağında meydana geldi. Ä°ddiaya göre, otobüs arızalandığı için yavaÅŸ ilerlemeye baÅŸladı. Bunun üzerine yolculardan K.K., otobüs ÅŸoförü M.C. ile tartışmaya baÅŸladı. Yolcuların da araya girmesiyle K.K., vatandaÅŸlar tarafından otobüsten indirildi. K.K., ticari taksiyle otobüsün son durağına giderek ÅŸoförü beklemeye baÅŸladı. DuraÄŸa gelen M.C. ile tekrar tartışmaya baÅŸlayan saldırgan, M.C.’yi parmağından ve sol bacağından bıçakladı, araya girmeye çalışan ikinci ÅŸoför R.A.’nın da iki parmağını kırdı.

Yaralılar, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavileri yapılırken, şüpheli K.K., olayda kullanılan suç aleti ile birlikte gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen şüpheli K.K., çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.