OKUL ÇAĞINDAKİ ÇOCUKLARA GİYSİ DESTEĞİ

Diyarbakır’ın Bağlar Belediyesi, yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasından sonra okul çağındaki çocuklara yönelik çalışmaları hayata geçirmeye başladı. Belediyenin çalışmalarıyla tespit edilen ihtiyaç sahibi 50 çocuğa giysi desteği sağlandı. Eşi..

OKUL ÇAĞINDAKİ ÇOCUKLARA GİYSİ DESTEĞİ
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’ın Bağlar Belediyesi, yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasından sonra okul çağındaki çocuklara yönelik çalışmaları hayata geçirmeye başladı. Belediyenin çalışmalarıyla tespit edilen ihtiyaç sahibi 50 çocuğa giysi desteği sağlandı. Eşi Dürdane Beyoğlu ile beraber çocuklara giysi paketlerini takdim eden Başkan Beyoğlu, ”Belediyemizin imkanları ve hayırseverlerin desteğiyle yürüttüğümüz çalışmalarla bugüne kadar ihtiyaç sahibi yüzlerce evladımızın yüzünü güldürdük” dedi.

Bağlar Belediyesi, okul çağındaki çocukların yüzünü giysi kampanyasıyla güldürüyor. Yaklaşan kış mevsimi öncesinde ilk etapta ihtiyaç sahibi 50 çocuğa giysi desteği sağlandı. Eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte belediyeye ait giyim mağazasını ziyaret eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, belediyenin araştırmaları ve ailelerin başvurusuyla tespit edilen 50 çocuk için hazırlanan giysi paketlerini takdim etti. Paketlerin içerisinde temel giysi ihtiyaçlarından oluşan ürünler yer aldı. Ailelerin ilgisi ve teşekkür mesajlarıyla karşılaşan Başkan Beyoğlu, çocuklarla yakından ilgilenerek sohbet etti.

“Her koşulda ve her dönemde hizmet veriyoruz”

Belediyenin imkanları ve hayırseverlerin desteğiyle ihtiyaç sahibi vatandaşların beklentilerine cevap veren mağazanın her koşulda vatandaşların hizmetinde olduğunu belirten Beyoğlu,”Maddi imkanı olmayan vatandaşlarımızın ve çocukların ihtiyaçlarını karşılayan mağazamız sayesinde önemli bir sosyal belediyecilik görevini yerine getiriyoruz. Yılın her döneminde bu ulvi hizmet veriyoruz. Okul çağındaki 50 çocuğumuza destek sağladık. Cumhurbaşkanımız ve liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla hiçbir vatandaşımızı çaresiz bırakmayacağız. Çocukları bir nebze de olsa sevindirince dünyanın en mutlu insanları bizler oluyoruz” diye konuştu.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.