BAĞLAR BELEDİYESİNİN DESTEKLEDİĞİ ÖĞRENCİLERİN KONSERVATUVAR REKORU

Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediyesinin tahsis ettiği imkanlarla konservatuvar sınavlarına hazırlanan öğrenciler, özel yetenek sınavlarında rekor başarıya imza attı. Belediyenin ücretsiz özel yetenek kurslarıyla iki ay boyunca eğitim sürecinden geçen 38..

BAĞLAR BELEDİYESİNİN DESTEKLEDİĞİ ÖĞRENCİLERİN KONSERVATUVAR REKORU
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediyesinin tahsis ettiği imkanlarla konservatuvar sınavlarına hazırlanan öğrenciler, özel yetenek sınavlarında rekor başarıya imza attı. Belediyenin ücretsiz özel yetenek kurslarıyla iki ay boyunca eğitim sürecinden geçen 38 öğrencinin 16’sı Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda barajı geçerek özel yetenek sınavlarına girme hakkı kazandı. Bu öğrencilerin 14’ü farklı şehir ve üniversiteler için yapılan sınavlarda başarılı olarak konservatuvar bölümlerine yerleşti.
İzmir Ege Üniversitesi’ne 1, Diyarbakır Dicle Üniversitesi’ne 6, Kars Kafkas Üniversitesi’ne 1, Van Yüzüncüyıl Üniversitesi’ne 6 olmak üzere 14 öğrenci üniversitelerin konservatuvar bölümlerinde okuma hakkı kazandı. 1 öğrenci ise Diyarbakır Güzel Sanatlar Lisesi’ne yerleşti.

DİYARBAKIR’IN BAĞLAR İLÇE BELEDİYESİ’NİN SAĞLADIĞI DESTEK VE İMKANLARLA İKİ AY BOYUNCA EĞİTİM GÖREN 14 ÖĞRENCİ HEDEFLEDİKLERİ ÜNİVERSİTELERİN KONSERVATUVAR BÖLÜMLERİNE YERLEŞEREK BÜYÜK BAŞARIYA İMZA ATTI.

“Biz imkan sağladık, başarının mimarı sizlersiniz”
Eğitmenler Necat Muzafferoğlu, Ahmet Erdem ve Recep Aras ile başarılı öğrenciler Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nu ziyaret ederek başarılarını paylaştı, sağladığı imkanlar nedeniyle kendisine teşekkür etti. Eğitmenler ve öğrenciler, Beyoğlu’nun eğitime verdiği desteğin gençlerin geleceğe hazırlanmasında örnek bir olay olduğunu dile getirdi. Elde ettikleri başarılardan dolayı eğitmen ve öğrencileri tebrik eden Başkan Beyoğlu, “Bizim yaptığımız aslında milletin hakkı olanı millete vermektir. Bu imkanların sahibi vatandaşlarımızdır, evlatlarımızdır. Biz imkanları size seferber ettik, siz de çok çalışarak başarılı oldunuz. İnanıyorum ki bu azim ve kararlılıkla üniversite hayatında da başarılı olarak ülkemize çok büyük hizmetlerde bulunacaksınız” diye konuştu.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.