AFAD GÖNÜLLERİ ANKARA’DAN DÖNDÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından organize edilen Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının da destek verdiği ‘Genç Dostu..

AFAD GÖNÜLLERİ ANKARA’DAN DÖNDÜ
Yayınlanma: Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından organize edilen Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının da destek verdiği ‘Genç Dostu Şehirler Kongre ve Sergisi’ programında Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin gençlere yönelik yapmış olduğu faaliyetler ve Diyarbakır gençlerin hazırlamış olduğu projelerin tanıtımı Ankara’da gerçekleştirildi. Gençlik Merkezlerinin birbirinden farklı içerikli standlarını ziyaret eden gönüllüler, Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu ve Cumhurbaşkanı başdanışmanı Ahmet Minder ile bir araya gelerek, hatıra fotoğrafı çektiren gönüllüler, Ankara gezisinden sonra Diyarbakır’a geri döndü.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.