DELTA VARYANTI SİLVAN’DA S.O.S. VERİYOR

Son verilere göre Silvan ilçesinde 220 kişiden korona virüs testi alındı. Bu kişilerden 93 kişinin delta varyantı taşıdığı 52 kişinin ise normal taşıyıcı olduğu belirlendi. Korona virüs testi pozitif olan..

DELTA VARYANTI SİLVAN’DA S.O.S. VERİYOR
Yayınlanma: Güncelleme:

Son verilere göre Silvan ilçesinde 220 kişiden korona virüs testi alındı. Bu kişilerden 93 kişinin delta varyantı taşıdığı 52 kişinin ise normal taşıyıcı olduğu belirlendi. Korona virüs testi pozitif olan 53 kişinin içinde 2’sinin yeni doğan bebek olduğu öğrenildi.

Testi pozitif çıkanların karantinaya alındığı kaydedildi. Silvan İlçe Kaymakamı Murat Öztürk, “Silvan ilçemizde son zamanlarda artış gösteren vakalarının çoğu aşı olmayan vatandaşlar olduğunu tespit edildi. Silvan İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerimiz tarafında Silvan Öğretmenevinde kurmuş olduğu aşı standında vatandaşlarımız aşılarını olmalarını önemle vurguluyoruz. Silvan ilçemizdeki vatandaşlarımızın aşı olmaları içinde el broşürleri hazırlanarak tüm vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyoruz. Aşı ol Silvan diyoruz. Bu anlamda duyarlılık gösteren tüm vatandaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

SİLVAN’DA 93 KİŞİDE DELTA VARYANTI TESPİT EDİLDİ, 145 KİŞİ KARANTİNAYA ALINDI.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.