BEYOĞLU’NDAN KURAN BÜLBÜLLERİNE ZİYARET

130 öğrencinin Kur’an’ı Kerim ve din eğitimi alarak hafız olarak yetiştirildiği merkezde geleceğin Kur’an’ı Kerim bülbülleriyle bir araya gelen Başkan Beyoğlu, İslam’a ve Türkiye’ye hayırlı hizmetlerde bulunmaları dileğinde bulundu. Cumhurbaşkanı..

BEYOĞLU’NDAN KURAN BÜLBÜLLERİNE ZİYARET
Yayınlanma: Güncelleme:

130 öğrencinin Kur’an’ı Kerim ve din eğitimi alarak hafız olarak yetiştirildiği merkezde geleceğin Kur’an’ı Kerim bülbülleriyle bir araya gelen Başkan Beyoğlu, İslam’a ve Türkiye’ye hayırlı hizmetlerde bulunmaları dileğinde bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileten Beyoğlu, bir süre sohbet etti.
Türkiye genelinde 50 şubesi ve 3 binden fazla öğrencisi bulunan Alimler ve Medreseler Birliği (İttihad’ül Ulema) Medresesi ve Hafızlık Merkezi Başkanı Molla Enver Kılıçarslan ve merkez yöneticileriyle görüşerek çalışmalar hakkında bilgi alan Beyoğlu, çocukların eğitimine yönelik hizmetleri anlamlı bularak desteklediklerini dile getirdi. Merkez yöneticileri ziyaret nedeniyle Başkan Beyoğlu’na teşekkür etti.

DİYARBAKIR’IN AK PARTİLİ BAĞLAR BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN BEYOĞLU, CUMA NAMAZINDAN SONRA ELAZIĞ YOLU ÜZERİNDE BULUNAN ALİMLER VE MEDRESELER BİRLİĞİ ( İTTİHAD’ÜL ULEMA ) MEDRESESİ VE HAFIZLIK MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.