DİYARBAKIR YEMEKLERİ EĞİTİM KURSU BAŞLADI

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı, genç kadınların kentin zengin gastronomisi hakkında bilgi ve deneyim sahibi olması için Sümerpark Ortak Yaşam Alanı’nda yöresel yemekler kursu açtı. Kursa kabul edilen 100..

DİYARBAKIR YEMEKLERİ EĞİTİM KURSU BAŞLADI
Yayınlanma: Güncelleme:

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı, genç kadınların kentin zengin gastronomisi hakkında bilgi ve deneyim sahibi olması için Sümerpark Ortak Yaşam Alanı’nda yöresel yemekler kursu açtı. Kursa kabul edilen 100 kadın kursiyer, 1 aylık eğitimde süresinde Diyarbakır’ın tescilli yemeklerinden duvaklı pilav, kibemumbar, meftune, mehir, tirit, gebol, kaburga dolması ile sütlü nuriye ve şillike gibi 30 lezzetin yapımı ve sunumunu öğrenecek.
Eğitim sonunda başarılı olan 30 kadın büyükşehir belediyesinin, kentin yeni kültür-sanat merkezi olarak belirleyip yakın zamanda çevre düzenleme çalışmasını tamamlayarak hizmete sunduğu Keçi Burcu’nda mutfakta ürettikleri 30 tescilli Diyarbakır yemeğini yerli ile yabancı turistlerin beğenisine sunacak.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.