ÖĞRENCİLERE HEPATİT SEMİNERİ

Seminerde, rehber öğretmenler, hastalığın nedenleri, belirtileri ve hepatit virüsleri hakkında öğrencilere bilgi verdi. Konu ile ilgili kısa filmlerin de izletildiği seminerde eğitmenler, hepatitin halk sağlığı açısından ciddi bir sorun olduğunu..

ÖĞRENCİLERE HEPATİT SEMİNERİ
Yayınlanma: Güncelleme:

Seminerde, rehber öğretmenler, hastalığın nedenleri, belirtileri ve hepatit virüsleri hakkında öğrencilere bilgi verdi. Konu ile ilgili kısa filmlerin de izletildiği seminerde eğitmenler, hepatitin halk sağlığı açısından ciddi bir sorun olduğunu ve çoğu zaman hastalığın belirtti göstermeden ilerlediğine dikkati çekti.
Hepatit hastalığından korunma, tedavi ve tanı yöntemlerinin de ele alındığı seminer, çocukların konu ile ilgili merak ettikleri soruların yanıtlanmasıyla sona erdi.

DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENÇLİK VE SPOR HİZMETLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI, BİLGİ EVİ’NDEKİ EĞİTİMLERE DEVAM EDEN ÖĞRENCİLERE YÖNELİK HEPATİT HASTALIĞI HAKKINDA SEMİNER DÜZENLEDİ.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.