Başkan Beyoğlu’ndan kutlama mesajı

Belediyenin eğitim merkezlerinde görev yapan eğitmenler için ise okul öncesi eğitim alan çocuklar tarafından Öğretmenler Günü etkinliği düzenlendi. Etkinliğe katılan 4-6 yaş grubundaki minikler, sergiledikleri performansla eğitmenlere duygulu anlar yaşattı…

Başkan Beyoğlu’ndan kutlama mesajı
Yayınlanma: Güncelleme:

Belediyenin eğitim merkezlerinde görev yapan eğitmenler için ise okul öncesi eğitim alan çocuklar tarafından Öğretmenler Günü etkinliği düzenlendi. Etkinliğe katılan 4-6 yaş grubundaki minikler, sergiledikleri performansla eğitmenlere duygulu anlar yaşattı.

24 Kasım Öğretmenler Günü için kutlama mesajı yayınlayan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, peygamberlik mesleği olan öğretmenliğin kutsal vasıflar taşıdığını dile getirerek öğretmenleri “insanlığın ışığı” olarak nitelendirdi.

Başkan Beyoğlu, “Geleceğimiz olan gençlerimizin ve çocuklarımızın yetiştirilmesinde öğretmenler en önemli misyonu üstlenmektedir. Sorumluluk duygusu gelişmiş, geçmişini iyi bilerek geleceğe güvenle bakan, iyi ahlâklı, insana ve emeğe saygılı, araştıran, okuyan, hayatı seven iyi nesiller yetiştiren öğretmenlerimiz sayesinde geleceğe umutla bakacağız. Ülkemizin her köşesinde tüm zorluklara göğüs gererek çocuklarımızın geleceğine ışık olan ,öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarma gayreti gösteren öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.Ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, hayatlarını sürdüren öğretmenlerimize de sağlıklı ve uzun ömür diliyorum.”diye konuştu.

Minik Çocuklar, Öğretmenlere Duygu Dolu Anlar Yaşattı

Bağlar Belediyesi Kadın Ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren eğitim merkezlerinde de 24 Kasım Öğretmenler Günü heyecanı yaşandı.

Yıl boyunca okul öncesi eğitim çalışmalarına katılan çocuklar, eğitim merkezlerinde görev yapan öğretmen ve eğitmenler için bu özel gün nedeniyle etkinlik düzenledi. Afişler hazırlayıp şarkılar söyleyen çocukların sergilediği performans öğretmenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.