Öğrencilerin ulaşım ücretleri Yenişehir Belediyesinden

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci’nin talimatları ile 2022 yılının ilk haftası üniversite öğrencilerine giyim ve gıda, lise ve ortaokul öğrencilerine ulaşım, kırtasiye, sınavlara..

Öğrencilerin ulaşım ücretleri Yenişehir Belediyesinden
Yayınlanma: Güncelleme:

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci’nin talimatları ile 2022 yılının ilk haftası üniversite öğrencilerine giyim ve gıda, lise ve ortaokul öğrencilerine ulaşım, kırtasiye, sınavlara hazırlık soru bankası, ihtiyaç sahiplerine gıda, yeni doğan bezi, sosyal market, öksüz ve yetimlere giyim, engelli bakım hizmeti, yaşlı bakım hizmeti, asker çantası, yeni evli çiftlere mobilya desteği ve sosyal taksi desteğinin bulunduğu “Yanıbaşınızdayız Projesi” hayata geçirilmişti.

2022-2023 eğitim-öğretim yılı süresince Diyarkart’larına her ay düzenli olarak 150 TL ulaşım desteği sağladıklarını belirten Beşikci, “Yenişehir Belediyesi olarak ilçemizde ikamet eden vatandaşlarımızın çeşitli ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına ‘Yanıbaşınızdayız Projemizi’ hayata geçirmiştik. Projemiz ile sağladığımız desteklerimiz arasında en önemlilerinden biri olan öğrencilerimize ulaşım desteğimiz ile şimdiye kadar 540 lise ve 310 ortaokul öğrencimize ulaştık. Okul ile evi arasında ulaşım araçlarını kullanmak zorunda kalan ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin 2022-2023 eğitim-öğretim yılı süresince Diyarkart’larına her ay düzenli olarak 150 TL ulaşım desteği sağlıyoruz. Diyarkart’ı olmayan öğrencilerimize de yeni kart çıkarttık. Öğrencilerimize kartlarını sağlıklı günlerde kullanmalarını diler, eğitim hayatları boyunca başarılarının daim olmasını temenni ederim” ifadelerine yer verildi.

 
 

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.