‘Öğrenmenin yaşı yoktur’ sözü Bağlar’da gerçek oldu

AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, belediyenin Kadın Ve Aile Müdürlüğü bünyesinde açılan Kur’anı Kerim kurslarına katılarak iki aylık sürecin sonunda Kur’anı Kerim’i öğrenme aşamasına başarıyla geçen 300 çocuğa..

‘Öğrenmenin yaşı yoktur’ sözü Bağlar’da gerçek oldu
Yayınlanma: Güncelleme:

AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, belediyenin Kadın Ve Aile Müdürlüğü bünyesinde açılan Kur’anı Kerim kurslarına katılarak iki aylık sürecin sonunda Kur’anı Kerim’i öğrenme aşamasına başarıyla geçen 300 çocuğa Kur’anı Kerim hediye etti.
Başkan Beyoğlu,”Milli Eğitim ve Halk Eğitim Müdürlükleriyle işbirliği yaparak hayata geçirdiğimiz projelerle yüzlerce insanımızı geleceğe hazırlıyoruz. Gayemiz, milli ve manevi eğitimle şuurlu nesiller yetiştirmektir.” dedi.
6 Yaşındaki Çocuktan 85 Yaşındaki Kadına Kadar
Bağlar Belediyesi Kadın Ve Aile Müdürlüğü bünyesinde yılın her döneminde devam eden mesleki kurslar, meyvelerini vermeye devam ediyor. Belediyenin sağladığı imkanlarla Kur’anı Kerim Kursları’na katılan 300 erkek ve kız çocuğu, iki aylık eğitim ardında Kur’anı Kerim aşamasına geçmeyi başardı. Bağ Evi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen törenle Kur’anı Kerim hazırlık, Hz.Muhammed SAV’ın hayatı (Siyer) ve kısa süre ezberleme ile ilgili aşamalarda başarılı olan çeşitli yaş grubundaki öğrenciler ödüllendirildi.
Törene katılan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Kur’anı Kerim eğitimini başarıyla sürdüren çocuklara ve çocuklara eğitim veren 15 eğitmeni ,tek tek tebrik ederek çocuklara Kur’anı Kerim hediye etti.


“Kurslarımız Toplumun Her Kesimine Hitap Ediyor”
Çocukların yanı sıra 18 yaş üzerindeki yetişkin 300 vatandaşın da Kur’anı Kerim Kursları’na katılım sağladığını belirten Başkan Beyoğlu,”Öğrenmenin yaşı yoktur sözüne en uygun katılımlar burada yaşanıyor. Kursa katılan 6 yaşındaki çocuğumuz da, 85 yaşındaki teyzemiz de var. Her yaş grubundan insan gelip burada dinini öğreniyor. Kur’anı Kerim ve siyer derslerinin yanı sıra aile ve toplum ilişkileri için büyük önem taşıyan edeb-i mahşerat derslerini de veriyoruz. Kur’anı Kerim Kursları’mızın yanı sıra mesleki ve teknik içerikli sayısız kurslarımız faal durumda. Temel gayemiz, insanlarımız burada hem milli ve manevi eğitim hem de mesleki ve beceri eğitim alarak geleceğe umutla ve güvenle hazırlansın. Bunun için tüm imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız.” ifadelerine yer verdi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.