DİSKİ 200,000 METRE KANALİZASYON TEMİZLEDİ

Yenişehir, Bağlar, Kayapınar ve Sur ilçesi olmak üzere kent merkezinde kanalizasyon hatlarında temizlik çalışmalarına devam eden ekipler, yağmur suyu ızgaralarını da elden geçiriyor.DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi, ekiplerin Bağlar Mahallesi’nde..

DİSKİ 200,000 METRE KANALİZASYON TEMİZLEDİ
Yayınlanma: Güncelleme:

Yenişehir, Bağlar, Kayapınar ve Sur ilçesi olmak üzere kent merkezinde kanalizasyon hatlarında temizlik çalışmalarına devam eden ekipler, yağmur suyu ızgaralarını da elden geçiriyor.
DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi, ekiplerin Bağlar Mahallesi’nde vidanjörler aracılığıyla sürdürdükleri kanalizasyon hattı temizlik çalışmasını denetledi.
Yoğun kar yağışı sonrası kanalizasyon hatlarında herhangi bir aksama yaşanmaması için genel temizlik çalışması başlattıklarını ifade eden Tutşi, Bağcılar’da şu ana dek 200 bin metre kanalizasyon hattını elden geçirdiklerini kaydetti.
Periyodik yaptıkları temizlik çalışmalarıyla kanalizasyon hatlarında oluşabilecek arızaların önüne geçtiklerini vurgulayan Tutşi, bu işlemlerle aynı zamanda yer altı sularının temiz kalmasını sağladıklarını söyledi.
DİSKİ’nin, kanalizasyon hatlarında yaptığı genel temizlik çalışması dışında vatandaşlara da çeşitli görevler düştüğünü ileten Tutşi, özellikle kanalizasyon 

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.