Toz bulutları etkisini gösteriyor

Diyarbakır, Mardin ve Şırnak’ta, dün geceden itibaren Suriye üzerinden gelen toz taşınımı etkili oldu. Bazı bölgelerde görüş mesafesi düşerken, araçların üzeri ve balkonlar toz tabakasıyla kaplandı. Meteoroloji 15’inci Bölge Müdürlüğü..

Toz bulutları etkisini gösteriyor
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır, Mardin ve Şırnak’ta, dün geceden itibaren Suriye üzerinden gelen toz taşınımı etkili oldu. Bazı bölgelerde görüş mesafesi düşerken, araçların üzeri ve balkonlar toz tabakasıyla kaplandı. Meteoroloji 15’inci Bölge Müdürlüğü de bölge genelinde havanın, parçalı ve çok bulutlu olacağını, öğle saatlerinden itibaren yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanaklı geçeceğini, toz taşınımı görüleceğini, hava sıcaklıklarının ise 4 ile 6 derece civarında azalıp, mevsim normallerinin 2 ile 3 derece üzerinde seyredeceğinin tahmin edildiğini belirtti.

DİCLE İLÇESİNDE DE ETKİLİ OLDU
Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde etkisini gösteren toz bulutları görüş mesafesinin kısalmasına neden oldu.

 

Dicle ilçesi kırsalında da görülen toz bulutları, bulanık hava görüntüsü oluşturdu. Nisan ayında hava sıcaklığının artmasıyla birlikte ilçede oluşan toz bulutları, bunaltıcı bir havaya neden oldu.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün hava tahminlerine göre ilçede yağış beklendiği belirtildi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.