Düğün konvoyundan sarkınca nerdeyse ölecektiler

Diyarbakır’da düğün töreninden çıkarak konvoy oluşturan araçlardan sarkanlar park halindeki araçlara çarpınca eğlence bir anda neredeyse taziyeye dönüşecekti. Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Kuruçeşme mevkiinde düğünden çıkan araçlar konvoy oluşturdu. Şehir turuna..

Düğün konvoyundan sarkınca nerdeyse ölecektiler
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’da düğün töreninden çıkarak konvoy oluşturan araçlardan sarkanlar park halindeki araçlara çarpınca eğlence bir anda neredeyse taziyeye dönüşecekti.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Kuruçeşme mevkiinde düğünden çıkan araçlar konvoy oluşturdu. Şehir turuna çıkmak için Kuruçeşme mevkinde sürat yapmaya başlayan araçların kapılarından ve camlarından insanlar sarkıyordu. Hızla hareket eden araçlardan birinden sarkan bir kişi park halindeki fort transit marka araca çarparak savruldu. Arkadan gelen bir başka araç ise kapıları açık şekilde aracın dışına taşanlarla doluydu. Yine aynı konvoydaki bir başka araç tan kapıları açık şekilde sarkan şahıslardan biri de başka bir fort transit marka  araca çarptı. Konvoy durmadan yoluna devam ederken arkada kalan bazı araçlar durarak çarpmanın şiddeti ile yaralanan vatandaşlara yardım etmeye çalıştı. Daha sonra olay yerine ambulans çağrıldı. 

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.