DİYARBAKIR DSİSPOR’DAN ÇİFTE ÇEYREK FİNAL BAŞARISI

Diyarbakır DSİSpor’un futbol alt yapı takımları Van’da katıldıkları turnuvada başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Grup aşamasını lider tamamlayan DSİSpor’un 2009 ve 2010 futbolculardan oluşan iki takımı çeyrek finale yükselme başarısını..

DİYARBAKIR DSİSPOR’DAN ÇİFTE ÇEYREK FİNAL BAŞARISI
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır DSİSpor’un futbol alt yapı takımları Van’da katıldıkları turnuvada başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Grup aşamasını lider tamamlayan DSİSpor’un 2009 ve 2010 futbolculardan oluşan iki takımı çeyrek finale yükselme başarısını gösterdi. 2009 doğumlulardan oluşan takım Van Erciş ekibini 6-0 gibi açık farklı skorla mağlup etti. 2010 doğumlu futbolcuların oynadığı takım ise yine Van Erciş’i 3-0’la geçerek grubu lider tamamladı.
Diyarbakır DSİSpor’un iki takımı da çeyrek final maçlarını yarın sabah oynayacak. Çeyrek final maçlarını kazanmaları halinde yarı final maçlarını da yarın akşam oynayacaklar. Turnuvada final maçları Pazar günü oynanacak.
Van 75. Yıl Spor Tesisleri’nde oynanan maçlarda başarılı bir grafik çizen Diyarbakır DSİSpor’un teknik heyet ve futbolcuları elde edilen başarıyı kendilerine her konuda destek veren DSİ Diyarbakır Bölge Müdürü Mahir Arslan ve Yeşil-beyazlı Kulübün Başkanı Mehmet Derviş Yıldız’a hediye etti.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.