NAİF BİR BAŞKANDAN TEVAZU DERSİ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde Diyarbakır’ın iki takımının karşı karşıya geldiği çeyrek final karşılaşmasına Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun takdir toplayan davranışları damga vurdu. Maçtan önce iki takımın soyunma odalarına..

NAİF BİR BAŞKANDAN TEVAZU DERSİ
Yayınlanma: Güncelleme:

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde Diyarbakır’ın iki takımının karşı karşıya geldiği çeyrek final karşılaşmasına Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun takdir toplayan davranışları damga vurdu. Maçtan önce iki takımın soyunma odalarına giden Beyoğlu, “Sonuç ne olursa olsun kazanan kentimiz olacak. İki takım da bizimdir. Kim kazanırsa onu alkışlarız. Bu maçın kaybedeni yoktur. Sahaya gerginlik, sertlik ve sportmenlik dışı hareketler istemiyoruz. Öyle bir görüntü ortaya koyun ki izleyenler sizi takdir etsin” diyerek dostluk ve centilmenlik mesajı verdi.
Başkan Beyoğlu, uzatmaya giden maçı 2-1 kazanarak Diyarbakırspor’un attığı golleri alkışladı, mücadelenin ardında da Yeşil-Kırmızılıları tebrik ederek 3. Lig yolunda başarılar diledi.

AK PARTİLİ DİYARBAKIR’IN BAĞLAR İLÇE BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN BEYOĞLU, BAĞLAR BELEDİYESPOR İLE DİYARBAKIRSPOR ARASINDA OYNANAN BÖLGESEL AMATÖR FUTBOL LİGİ KARŞILAŞMASI ÖNCESİNDE İKİ TAKIMIN SOYUNMA ODALARINA GİDEREK BAŞARI DİLEDİ, CENTİLMENCE MÜCADELE ORTAYA KOYMALARI YÖNÜNDE TELKİNLERDE BULUNDU. BEYOĞLU, YARI FİNALE KALAN DİYARBAKIRSPOR’UN ATTIĞI GOLLERİ ALKIŞLAYIP TEBRİK EDEREK STADYUMDAN AYRILDI.

Sosyal medyada ilgi uyandırdı
Başkan Beyoğlu, mütevazi imkanlarla kurulmasına rağmen bu aşamaya kadar gelen Bağlar Belediyespor’u da tebrik etti. Başkan Beyoğlu’nun yanı sıra Bağlar Belediyesi’de sosyal medya hesaplarında Diyarbakırspor’u tebrik eden mesajlara yer verdi. Başkan Beyoğlu’nun davranışı ve mesajları sosyal medyada büyük ilgi uyandırdı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.