KAYAPINAR BELEDİYESİ’NDE YAZ AKADEMİSİ BAŞLADI

Spor Kurslarını yerinde görmek üzere Kayapınar İlçe Belediyesi Ali Gaffar Okkan Spor Yerleşkesi’ni ziyaret eden İlçe Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ünal Koç, beraberinde Yenişehir İlçe Belediyesi Başkan Yardımcısı Cihat..

KAYAPINAR BELEDİYESİ’NDE YAZ AKADEMİSİ BAŞLADI
Yayınlanma: Güncelleme:

Spor Kurslarını yerinde görmek üzere Kayapınar İlçe Belediyesi Ali Gaffar Okkan Spor Yerleşkesi’ni ziyaret eden İlçe Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ünal Koç, beraberinde Yenişehir İlçe Belediyesi Başkan Yardımcısı Cihat Kayhan ve ilgili birim müdürleriyle birlikte kurslara katılan çocuklarla bir araya geldi.
Çocuklarla açılan kurslarla ilgili sohbet eden Kaymakam Koç, Belediye olarak gençleri spora teşvik etmek için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

“Kurslarımız sorunsuz bir biçimde ilerliyor”
Kayapınar’da yaşayan çocuk ve gençlerin spor yapmasını önemsediklerini belirten Kaymakam Koç, “Konusunda bilgili antrenörlerimiz nezaretinde çocuklarımız, eğitim öğretim hayatları devam ederken, ulusal ve uluslararası düzeyde başarı elde etmek için büyük bir heyecan ve gayretle hazırlanıyorlar. Kayapınar Belediyesi olarak onlara her türlü imkanı sağlamaya ve temin etmeye çalışıyoruz. Antrenör ve idareci arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Onların bilgileri ve takipleri sonucunda açtığımız kurslarımız sorunsuz bir biçimde ilerliyor” diye konuştu.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.