Diyarbakır Adaletspor lige galibiyet ile başladı

Diyarbakır Adaletspor’un, Ergani Sportif Faaliyetler ile deplasmanda oynadığı müsabakada Adaletspor Başkanı Başsavcılık Özel Kalem Müdürü Metin Özkan’ın yanı sıra kulüp yöneticileri ve Diyarbakır’dan takımlarını desteklemek için Ergani’ye giden Adaletspor taraftarları..

Diyarbakır Adaletspor lige galibiyet ile başladı
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır Adaletspor’un, Ergani Sportif Faaliyetler ile deplasmanda oynadığı müsabakada Adaletspor Başkanı Başsavcılık Özel Kalem Müdürü Metin Özkan’ın yanı sıra kulüp yöneticileri ve Diyarbakır’dan takımlarını desteklemek için Ergani’ye giden Adaletspor taraftarları da yer aldı.


Diyarbakır Adaletspor – Ergani Sportif Faaliyetler müsabakasında ilk yarıda dengeler bozulmazken, ikinci yarıda Diyarbakır Adaletspor futbolcusu Resul ve Eyüp’ün attığı gol ile Adaletspor mücadeleden 2-0 galip ayrılarak puan hanesine 3 puanı yazdırdı ve ligde oynadığı ilk maçında galibiyet ile başlamış oldu.


Adaletspor Başkanı Başsavcılık Özel Kalem Müdürü Metin Özkan alınan sonuçtan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirtirken Diyarbakır Adaletspor’a yakışan sonuçları alıp, hedeflenen şampiyonluğa ulaşacaklarını ifade etti. Başkan Özkan, “Geçen sene şampiyon olarak çıktığımız Süper Amatör Ligi’nin ilk maçımızda deplasmanda Erganispor’u 2-0’lık net bir skorla ile yenerek 3 puan almayı başardık. Bu galibiyet önümüzdeki şampiyonluğunda geleceğinin sinyalini verdi. Amacımız bu lige bir ivme kazandırmak, dostluk içerisinde bir lig havası yaratmak. Geçen senelerde olduğu gibi bu senede bir hedefimiz var. Bu hedefimizde ligden lider ayrılarak şampiyon olmak. Amacımız tabikide Bal Ligi’ne yükselmek. İlk maçımız, ilk galibiyetimiz ve net bir skor bizi mutlu etti. Bu şekilde vermiş olduğumuz emeğimizin karşılığına almış olduğumuzu düşünüyorum. Hedefimize adım adım ilerliyoruz. Futbolcularımızı aldıkları bu galibiyetten dolayı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.