Bir taraftan spora diğer taraftan öğrencilere ulaşıyor

Diyarbakırlı iş adamı hayırsever Veysi Avşar, yeni eğitim-öğretim döneminin açılmasıyla 1980 öğrenciye, içinde çikolata, meyve suyu, süt, kek, çubuk kraker, bisküvi, gofret, cips, halley, karışık kuruyemiş, ıslak mendil, bulunan hediye..

Bir taraftan spora diğer taraftan öğrencilere ulaşıyor
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakırlı iş adamı hayırsever Veysi Avşar, yeni eğitim-öğretim döneminin açılmasıyla 1980 öğrenciye, içinde çikolata, meyve suyu, süt, kek, çubuk kraker, bisküvi, gofret, cips, halley, karışık kuruyemiş, ıslak mendil, bulunan hediye paketi hazırlatıp dağıttı. Bağlar, Yenişehir ve Sur ilçesinde okula giden öğrencilere, Veysi Avşar’ın temin ettiği hediye paketlerinin bu yıl da tekrar verilmesi hem öğrencileri, hem de ailelerini sevindirdi.
Hayırsever vatandaş Yılmaz Acu aracılığıyla paketler, öğrencilere ulaştırıldı. Acu, “Hayırsever iş adamı Veysi Avşar Bey, sağ olsun gerek Ramazan ayında, bayramlarda, acil ihtiyacı olan ailelerin sorunlarını kendisine ilettiğimde, kayıtsız kalmayarak elinden gelen tüm desteği sağlamakta. Sağ olsun hiçbir zaman beni geri çevirmedi ve ailelere yardımcı olmaya devam ediyor. Veysi Avşar Beyin temin ettiği paketleri, büyük bir zevkle okullara götürüp, çocuklarımıza teslim ettim. Minik öğrencilerimizin gözlerindeki sevinci görünce, nasıl mutlu olduğumu anlatamam. Yorulmak bir yana, tam tersi, yıllardan beridir yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırınca, dünyanın en mutlu insanı ben oluyorum” dedi.

DİYARBEKİRSPOR’A AVŞAR’DAN BÜYÜK DESTEK

Tesis sorunu nedeniyle İstanbul’da konaklayıp maç için Diyarbakır’a gelmek zorunda kalan Diyarbekirspor’un geçici tesis sorunu, Yeşil-Kırmızılı kulübün 2.Lig’e çıktığı dönemde ikinci başkan olarak görev yapan Veysi Avşar’ın girişimleriyle çözüldü. Diyarbakır-Ergani yolu üzerinde bulunan tam donanımlı tesiste kalacak olan takım, idmanlarını da Ergani’de yapacak. Diyarbekirspor yönetimi, desteğinden dolayı Avşar’a teşekkür etti.

 2020-2021 sezonunda ilk kez şampiyon olarak 3.Lig’den 2.Lig’e yükselen Diyarbekirspor’un  ikinci başkan olarak görev yapan Veysi Avşar daha sonra yönetimden ayrılmasına rağmen, takıma olan desteğini sürdürdü. Tesis sorunu nedeniyle zor günler geçiren kulüp için devreye giren Avşar, sorunun geçici olarak çözülmesini sağladı.

Ergani yolu üzerinde bulunan tesiste kalacak olan takım, idmanlarını da burada yapacak. Memlekete karşı sorumlulukları bulunduğunu belirten Veysi Avşar, ”Bu memleket ve bu kulüp bizim. Geçmişte burada emeğimiz oldu. Her zaman için üzerimize düşeni yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. İnşallah takımımız bir an önce bu kötü durumdan kurtulur, hak ettiği yere gelir” dedi.

 KULÜPTEN TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI

Diyarbekirspor Başkanı Turan İlgin ise, Veysi Avşar’ın şampiyon oldukları dönemde, kulübe çok ciddi emek verdiğini belirterek, bugün de bu vefasını ve desteğini sürdürdüğünü söyledi.

İlgin, ”Veysi başkan şampiyonluk yılımızda çok emek verdi. Gece gündüz mücadele etti. Şimdi de tesis sorununu çözmemiz için devreye girdi. Takımımız bundan sonra Diyarbakır’da kalacak, burada çalışacak. Bundan sonra inşallah desteği Diyarbekirspor’la olacak. Biz kulüp olarak kendisine çok teşekkür ediyoruz. İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu ile Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun talimatlarıyla, Valilik ve Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Seyrantepe’de kalıcı tesis yapılacak. Projemizi hazırlayıp verdik” diye konuştu.

 

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.