Diyarbekirspor hocasız sahaya çıkacak

Maç için İstanbul’da hazırlıklarını yapan ve kentte gelen Diyarbekirspor, saat 18.00’de başlayacak karşılaşmada Diyarbakır Stadı’nda Rize temsilcisi Pazarspor’la karşı karşıya gelecek. Yeni teknik direktör belirlenmediği için takımın sahaya teknik direktörsüz..

Diyarbekirspor hocasız sahaya çıkacak
Yayınlanma: Güncelleme:

Maç için İstanbul’da hazırlıklarını yapan ve kentte gelen Diyarbekirspor, saat 18.00’de başlayacak karşılaşmada Diyarbakır Stadı’nda Rize temsilcisi Pazarspor’la karşı karşıya gelecek. Yeni teknik direktör belirlenmediği için takımın sahaya teknik direktörsüz çıkacağı ifade edildi. Teknik Direktör sorununun gelecek hafta çözülmesi bekleniyor.
Öte yandan, Diyarbekirspor, transferin son gününde Kırşehir Belediyespor’dan Bilal Özer, Tuzlaspor’dan Furkan Zorba ve Ömer Gül ile daha önce anlaşıp sonra vazgeçtiği kaleci Kurtuluş Yurt’u kadrosuna dahil etti. TFF kayıtlarına göre 29 futbolcusu bulunan Diyarbekirspor’da bu isimlerden 12’si Tuzlaspor’dan kiralık geldi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.