Diyarbekirspor maçının saati değişti

Diyarbekirspor-Pazarspor karşılaşmasının başlama saatinde değişikliğe gidildi. Bu kararın, Pazarspor’un uçağa yetişmek için TFF’ye yaptığı başvuru üzerine alındığı kaydedildi. Diyarbekirspor’un da bu talebi kabul ettiği öğrenildi. Karşılaşma, Diyarbakır Stadı’nda Cumartesi günü..

Diyarbekirspor maçının saati değişti
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbekirspor-Pazarspor karşılaşmasının başlama saatinde değişikliğe gidildi. Bu kararın, Pazarspor’un uçağa yetişmek için TFF’ye yaptığı başvuru üzerine alındığı kaydedildi. Diyarbekirspor’un da bu talebi kabul ettiği öğrenildi. Karşılaşma, Diyarbakır Stadı’nda Cumartesi günü saat 18.00’da başlayacak.

Amedspor’un golünü vermeyen hakeme görev
Bu arada maçta dikkat çeken bir hakem görevlendirmesi yapıldı. Ligin ilk haftasında oynanan ve 1-1 biten Isparta 32Spor-Amedspor maçında Amedspor’un net golünü vermediği için eleştirilerin odağında olan Ankara bölgesi hakemi Gürcan Hasova, Diyarbekirspor-Pazarspor maçında görevlendirildi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.