Diyarbekirspor’da Ender Alkan ile yollar ayrıldı

TFF 2. Lig’de ikinci hafta maçında deplasmanda Balıkesirspor’a 4-2 mağlup olan Diyarbekirspor’da başarısız sonucun ardından önemli bir karar alındı ve Teknik Direktör Ender Alkan’la yollar ayrıldı. Yeni teknik direktörün birkaç..

Diyarbekirspor’da Ender Alkan ile yollar ayrıldı
Yayınlanma: Güncelleme:

TFF 2. Lig’de ikinci hafta maçında deplasmanda Balıkesirspor’a 4-2 mağlup olan Diyarbekirspor’da başarısız sonucun ardından önemli bir karar alındı ve Teknik Direktör Ender Alkan’la yollar ayrıldı. Yeni teknik direktörün birkaç gün içerisinde belli olması bekleniyor.
Teknik heyetteki değişimin kulüp içerisindeki idari yapılanmada da yaşanması bekleniyor. Konuyla ilgili çalışmalar yapıldığı öğrenildi. Birkaç gün içerisinde bazı somut adımların da atılması bekleniyor. Yapılacak değişimlerle takımın kısa sürede toparlanarak iyi bir hava yakalaması yönünde enerji oluşturulması planlanıyor. 8 Eylül’de sona erecek ilk transfer dönemi öncesinde takımın eksik görülen mevkilerine transfer yapılması yönünde de çalışmalar yapıldığı öğrenildi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.