‘Bu yaz Bağlar’da yüzme bilmeyen kalmasın’

Diyarbakır’ın Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun talimatıyla yenilenerek eksikleri giderilen havuzda haftanın 6 günü 7-14 yaş grubundaki çocuklar hem eğleniyor , hem de yüzme eğitimi alıyor. YAZ SICAĞINDA SERİNLEME KEYFİ..

‘Bu yaz Bağlar’da yüzme bilmeyen kalmasın’
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’ın Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun talimatıyla yenilenerek eksikleri giderilen havuzda haftanın 6 günü 7-14 yaş grubundaki çocuklar hem eğleniyor , hem de yüzme eğitimi alıyor.

YAZ SICAĞINDA SERİNLEME KEYFİ
Bağlar Belediyesi’nce
“Bağlar’da Yüzme Bilmeyen Kalmasın ” sloganıyla ilçenin eski Bağlar bölgesinde faaliyete başlayan yüzme kursu çalışmaları çocukların yoğun ilgisini görüyor.
Yaz sıcağından bunalan çocuklar bir yandan keyifli anlar yaşayarak okulların tatilde olduğu bu dönemde mini bir tatil yapma imkanı bulurken, aynı zamanda da uzman eğitmenler gözetiminde yüzmeyi öğreniyor.
Şimdiye kadar yüzlerce çocuğun başvurduğu faaliyet, ücretsiz olarak hizmet veriyor.
Havuzun bulunduğu belediyenin eğitim merkezinde açılan çeşitli kurslara katılan anneler de çocuklarıyla beraber yüzme imkanından yararlanıyor.

“MADDİ İMKANI OLMAYAN ÇOCUKLAR İÇİN HAZIRLADIK “

Eski Bağlar bölgesindeki çocukların çarpık kentleşmeden dolayı bir çok sosyal faaliyetten yararlanamadığını vurgulayan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, bunu gidermek üzere böyle bir faaliyeti hayata geçirdiklerini söyledi.
Beyoğlu,”Bağlar’da yüzme bilmeyen çocuk kalmasın diyoruz. Maddi imkanı olmayan her evladımız bu imkanları istifade etsin istiyoruz. Yoğun bir ilgi var. Haftanın 6 günü sabahtan akşama kadar açık olan havuzda hijyenik şartlarda faaliyet gösteriliyor. Çocuklarımız için ne yapsak az gelir.” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.