Kırsalda yaşayan genç yetenekler keşfedilecek

Diyarbakır’da Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde mücadele eden ve geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Bağcılar SFK, yeni yetenekleri keşfetmek ve gençlerin hayallerine ulaşmalarını sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Bağcılar SFK, Yolboyu Pirinçlik..

Kırsalda yaşayan genç yetenekler keşfedilecek
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’da Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde mücadele eden ve geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Bağcılar SFK, yeni yetenekleri keşfetmek ve gençlerin hayallerine ulaşmalarını sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Bağcılar SFK, Yolboyu Pirinçlik Mahallesi’nde açtığı okulda gençler haftada iki gün antrenman yaparak hayallerine bir adım daha yaklaşıyor. 7-16 yaş arası çocukların katılabildiği akademide eğitimler lisanslı sporcular Mahsun Atak ve Kenan Yürür tarafından veriliyor.


Mahallede bulunan özel bir halı sahada idmanlarını sürdüren çocuklar, antrenmanlarını daha iyi şartlarda yapmak için yetkililerden mahalleye spor tesisi yapılmasını istiyor. Antrenör Mahsun Atak, futbol okulu ile genç yetenekleri keşfetmeyi amaçladıklarını belirtti. Atak, “Kırsalda yaşayan çocukları spora teşvik etmek amacıyla bu çalışmayı başlattık. Bağcılar SFK ile yaptığımız görüşmeler neticesinde eğitimini tamamlayan başarılı öğrencilere lisans çıkaracağız ve profesyonel futbol oynamaya başlayacak” dedi.


Gençlerin heyecanı kendilerini daha motive ettiğini ifade eden Atak, büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyelerinden spor için destek beklediklerini aktardı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.