BİLEK GÜREŞİNİN YILDIZLARINA MADALYALARI TAKDİM EDİLDİ

Diyarbakır’da düzenlenen okullar arası Yıldızlar Bilek Güreşi Şampiyonası renkli görüntülere sahne oldu. Ödül törenine katılan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, genç sporcularla mini bir müsabaka gerçekleştirdi. Bağlar Belediyesinin ev sahipliği..

BİLEK GÜREŞİNİN YILDIZLARINA MADALYALARI TAKDİM EDİLDİ
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’da düzenlenen okullar arası Yıldızlar Bilek Güreşi Şampiyonası renkli görüntülere sahne oldu. Ödül törenine katılan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, genç sporcularla mini bir müsabaka gerçekleştirdi.

Bağlar Belediyesinin ev sahipliği yaptığı, belediyenin kapalı spor salonunda düzenlenen müsabakalara 30 okuldan 150 kız ve 160 erkek olmak üzere 310 sporcu katıldı. Kategorilerinde birinci olan sporcular, Diyarbakır’ı bölge grup müsabakalarında temsil edecek. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığının yıllık spor faaliyetleri arasında düzenlenen organizasyon yoğun ilgi gördü.

Hüseyin Beyoğlu: “Tüm imkanlarımızla emrinizdeyiz”

Ödül törenine katılan Başkan Beyoğlu, sporcularla bilek güreşinde bulundu. Beyoğlu, kategorilerinde ilk 4 sırayı alan sporculara madalyalarını takdim etti. Gençlerin sporla buluşmasının kendisini çok heyecanlandırdığını belirten Başkan Beyoğlu, “Sizi mutlu görünce biz de mutlu oluyoruz. Tüm imkanlarımızla hizmetinizdeyiz” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.