DİCLE GENÇLİKSPOR GALİBİYET SERİSİNE BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ

Namağlup lider olan Dicle Gençlikspor, karşılaştığı Şeyh Şamil Gençlikspor’u 4 – 2 yendi. Seyrantepe Şilbe standında rakibi Şeyh Şamil Gençlikspor ile karşılaşan Dicle Gençlikspor, maç sonunda gülen taraf oldu. Dicle..

DİCLE GENÇLİKSPOR GALİBİYET SERİSİNE BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ
Yayınlanma: Güncelleme:

Namağlup lider olan Dicle Gençlikspor, karşılaştığı Şeyh Şamil Gençlikspor’u 4 – 2 yendi. Seyrantepe Şilbe standında rakibi Şeyh Şamil Gençlikspor ile karşılaşan Dicle Gençlikspor, maç sonunda gülen taraf oldu. Dicle Gençlikspor’a 3 puanı kazandıran gollerden 2’sini Alikan Ceylan, ile Hamza Ceylan ve Gaffar Sert attı. Puanını 26’ya yükselten Dicle Gençlikspor, şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaştı. Fikstürdeki matematiksel hesapla Play-Off oynamanın eşiğine gelen Dicle Gençlikspor, sezon sonunda bir üst lige çıkmayı amaçlıyor.

Ligden ihraç edilen ve Dicle Gençlikspor ile aynı grupta yer alan Hançepekspor’un rakipleri, müsabaka oynamadan 3-0 hükmen galip sayılacak. Dolayısıyla oynanması planlanan Dicle Gençlikspor – Hançepekspor maçı ise oynanmadan 3 – 0’lık sonuç, Dicle Gençlikspor lehine puan cetveline işlenecek.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.