DİYARBEKİRSPOR KÖTÜ GİDİŞE ÇARE ARIYOR

Beklemedikleri bir tablo ile karşılaştıklarını ancak futbolda böyle dönemlerin her takımın başına gelebileceğini belirten Diyarbekirspor Başkanı Turan İlgin, tablonun bütün sorumluluğunu üzerine aldığını ifade ederek, taraftarlardan özür diledi. Ligin son..

DİYARBEKİRSPOR KÖTÜ GİDİŞE ÇARE ARIYOR
Yayınlanma: Güncelleme:

Beklemedikleri bir tablo ile karşılaştıklarını ancak futbolda böyle dönemlerin her takımın başına gelebileceğini belirten Diyarbekirspor Başkanı Turan İlgin, tablonun bütün sorumluluğunu üzerine aldığını ifade ederek, taraftarlardan özür diledi.

Ligin son sırasına demir atan ve bu maçtan önce sadece bir galibiyeti olan Niğde ekibine yenilmelerinin izahının olmadığını belirten İlgin, “Bütün taraftarlarımızdan ve Diyarbakır halkından özür diliyorum. Bunu bütün ekibim adına yapıyorum. Futbolda her türlü sonuçlar olabilir ama bu yenilgi bize yakışmadı. Teknik heyet ve futbolcular bunun muhasebesini yapacak elbette. Ama ben bütün sorumluluğu üzerime alıyorum. Bir an önce bu tablodan kurtulmamız lazım. Bugünden itibaren sıkıyönetim ilan ediyoruz. Pazar günü Diyarbakır Stadı’nda Adıyaman Futbol Kulübü ile çok önemli bir maça çıkacağız. Her iki takım için de çok önemli. Kazanıp nefes almak istiyoruz” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.