LİSELERDE ŞAMPİYON BAĞLAR ANADOLU LİSESİ

Seyrantepe Spor Kompleksi Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen Erkek Futsal Turnuvalarına Diyarbakır’da bulunan liselerden katılan 11 gruptan oluşan 45 takım kıyasıya mücadele etti. Toplamda 45 takımın yarıştığı turnuvada finale Bağlar Anadolu..

LİSELERDE ŞAMPİYON BAĞLAR ANADOLU LİSESİ
Yayınlanma: Güncelleme:

Seyrantepe Spor Kompleksi Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen Erkek Futsal Turnuvalarına Diyarbakır’da bulunan liselerden katılan 11 gruptan oluşan 45 takım kıyasıya mücadele etti. Toplamda 45 takımın yarıştığı turnuvada finale Bağlar Anadolu Lisesi ve Hazro Çok Prorgamlı Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi.

Final müsabakasında birbirlerine karşı üstün bir oyun ortaya koyan takımlardan Bağlar Anadolu Lisesi, müsabakadan 3-2’lik skorla ayrılarak bölge müsabakalarında Diyarbakır’ı  temsil etmeye hak kazandı.Turnuvada, Bağlar Anadolu Lisesi şampiyon olurken, Hazro Çok Programlı Anadolu Lisesi ikinci, TED Koleji üçüncü, Kırklar Dağı Anadolu Lisesi ise dördüncü oldu.Düzenlenen turnuvada derece yapan takımlar kupalarını Seyrantepe Spor Kompleksi Tesis Amiri Serhat Çelik’in ve okul idarecilerinin elinden aldılar. Yetenek ve hünerlerini sergileyen futsal oyuncuları seyircilerden ve öğretmenlerinden büyük alkış aldı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.