DİYARBAKIR ADALETSPOR BİSMİL DEPLASMANINDAN 3 PUANI 5 GOLLE ALDI

Diyarbakır 1. Amatör Lig ekiplerinden Diyarbakır Adaletspor, çıktığı ilk deplasman maçı olan Bismil Ova Yıldızları Spor takımını 5-0 gibi net bir skorla mağlup edip 3 puan almayı başardı. Adaletspor’un ilk..

DİYARBAKIR ADALETSPOR BİSMİL DEPLASMANINDAN 3 PUANI 5 GOLLE ALDI
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır 1. Amatör Lig ekiplerinden Diyarbakır Adaletspor, çıktığı ilk deplasman maçı olan Bismil Ova Yıldızları Spor takımını 5-0 gibi net bir skorla mağlup edip 3 puan almayı başardı. Adaletspor’un ilk deplasman maçı olması nedeniyle yönetim futbolcuları yalnız bırakmayarak tam kadro takımını desteklemek için Bismil İlçe Stadyumu’nda hazır bulundu.

Zorlu Bismil deplasmanından 3 puan almayı başaran Diyarbakır Adaletspor, geçtiğimiz gün trafik kazasında aramızdan ayrılan Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık’ı da unutmayarak ‘Başımız saolsun. Seni unutmayacağız, Ahmet Çalık’ yazılı pankartla sahaya çıktı. Öte yandan, Adaletsporlu futbolcuların hepsi kollarında siyah bandajlarla karşılaşmayı oynadı.

Diyarbakır 1. Amatör Lig ekiplerinden Diyarbakır Adaletspor, Bismil Ova Yıldızları Spor’u deplasmanda 5-0 mağlup etti. Tarihinde ilk kez deplasman maçına çıkan Diyarbakır Adaletspor, galibiyet yüzleri güldürdü. Bismil İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmada Diyarbakır Adaletspor, rakibini Erdal (2), Ömer (2), ve Ferit’in golleriyle 5-0 yendi.

Teknik direktörü Arif Ayık ile çıktığı ilk deplasman maçından galibiyetle ayrılan Diyarbakır Adaletspor’da gözler haftaya iç sahada oynanacak Kızıl Anka maçına çevrildi. Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten Teknik Direktör Arif Ayık, “Güzel bir galibiyet oldu bizim için. Rakibi de tebrik ediyorum fair-play çerçevesinde bir karşılaşma gerçekleşti. Skor hem bizi hem de sevenlerimizi sevindirdi. Futbolcularımı aldıkları bu anlamlı galibiyet için tebrik ediyorum” diye konuştu.

ADALETSPOR’DAN DUYGUSAL ‘AHMET ÇALIK’ PANKARTI
Geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden milli futbolcu Ahmet Çalık’ı , Diyarbakır Adaletspor camiası kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Pazar günü oynanan Diyarbakır Adaletspor ile Bismil Ova Yıldızları Spor arasındaki karşılaşmada, Adaletspor karşılaşma öncesinde trafik kazasında aramızdan ayrılan Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık’ı unutmayarak ‘Başımız saolsun. Seni unutmayacağız, Ahmet Çalık’ yazılı pankartla sahaya çıktı.

BAŞKAN METİN ÖZKAN’DA AHMET ÇALIK’I ANDI
Karşılaşmayı 90 dakika boyunca soğuğa aldırış etmeden tribünlerden izleyen ve futbolcularını aldıkları galibiyetten dolayı tebrik eden Adaletspor futbol takımı Başkanı Başsavcılık Özel Kalem Müdürü Metin Özkan, “İttifak Holding Konyaspor’un milli oyuncusu Ahmet Çalık’ın elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğinin üzüntüsüyle bu deplasman maçına çıktık. Kulüp olarak genç yaşta aramızdan ayrılan Ahmet Çalık’ı anmak adına futbolcularımız ‘Başımız saolsun. Seni unutmayacağız, Ahmet Çalık’ pankartıyla sahaya çıktı. Bu vesileyle merhum Ahmet Çalık kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine, Konyaspor ve Türk spor camiasına başsağlığı dileriz. Aldığımız bu galibiyeti Ahmet Çalık’a ithaf ediyoruz. Alınan galibiyetten dolayı da futbolcularımı tebrik ediyor, böylesi anlamlı bir pankartı taşıdıkları için de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.