ADALETSPOR EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

Yenişehir İlçesi’nde bulunan Köşkler Spor Kompleksi’nde gerçekleşen idmana Diyarbakır Adaletspor futbol takımı Başkanı Başsavcılık Özel Kalem Müdürü Metin Özkan’da katıldı. Teknik Direktör Arif Ayık, Genel Kaptan Haşim Kalkan ve Kaleci..

ADALETSPOR EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR
Yayınlanma: Güncelleme:

Yenişehir İlçesi’nde bulunan Köşkler Spor Kompleksi’nde gerçekleşen idmana Diyarbakır Adaletspor futbol takımı Başkanı Başsavcılık Özel Kalem Müdürü Metin Özkan’da katıldı.

Teknik Direktör Arif Ayık, Genel Kaptan Haşim Kalkan ve Kaleci Antrenörü Abdulkadir Gündüz’ün yönetiminde Bismil Ova Yıldızları Spor takımı ile karşılaşması öncesi son idmanına çıkan Diyarbakır Adaletspor’da tüm takım eksiksiz bir şekilde antrenmana katıldı. Düz koşu ile başlayan antrenman özel çalışma programı ile devam ederken antrenman ısınma ve açma – germe hareketlerinin ardından gruplar hâlinde pas yaparak, son bölümde soğuma hareketleriyle tamamlandı.

Yenişehir Köşkler Spor Kompleksi’nde gerçekleşen son antrenmana Adaletspor Yönetimi yoğun ilgi göstererek takımı yalnız bırakmadı.

“LİGE BİSMİL OVA YILDIZLARI GALİBİYETİ İLE BAŞLAYACAĞIZ”

İdman sonrası bir açıklama yapan Diyarbakır Adaletspor futbol takımı Başkanı Başsavcılık Özel Kalem Müdürü Metin Özkan Pazar günü oynayacakları ilk karşılaşmanın Diyarbakır Adaletspor tarihinde ilk kez bir deplasman maçı olduğuna vurgu yaparak bu maçın önemine değindi. Bu ilk deplasman maçlarını kazanıp deplasmandan 3 puan ile döneceklerini belirten Başkan Özkan, “Önümüzdeki ilk deplasman maçımız Pazar günü Bismil Ova Yıldızları Takımı ile olacaktır. Bu bizim tarihimizde ilk deplasman maçımız olacaktır. Kısmet olursa deplasmandan 3 puan ile dönmek istiyoruz. Bunun dışında bu gençlere sahada kazanmaya öğrettiğimiz gibi hayatta da kazanmayı öğreteceğiz. Buda hayatta kazanmanın ilk adımı olacaktır” diye konuştu.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.