DİYARBEKİRSPOR GENÇ FUTBOLCULARIYLA KAZANDI

Diyarbekirspor’un gollerini genç futbolcular Cihan Aydın, Emrullah Sayar ve Seyman Yağmur kaydetti.Diyarbekirspor, sezonun ilk yarısını kritik galibiyetle tamamladı. Kendisi gibi 3 puana ihtiyacı olan Sarıyer karşısında 15. dakikada Adem Koçak’ın..

DİYARBEKİRSPOR GENÇ FUTBOLCULARIYLA KAZANDI
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbekirspor’un gollerini genç futbolcular Cihan Aydın, Emrullah Sayar ve Seyman Yağmur kaydetti.
Diyarbekirspor, sezonun ilk yarısını kritik galibiyetle tamamladı. Kendisi gibi 3 puana ihtiyacı olan Sarıyer karşısında 15. dakikada Adem Koçak’ın kaydettiği golle 1-0 geriye düşen Diyarbekirspor’un geri dönüşünü genç futbolcular gerçekleştirdi. 34. dakikada Serhat Enes’in kafayla indirdiği topu Cihan Aydın ağlara yollayarak durumu 1-1’e getirerek ilk yarının skorunu ilan etti.
İkinci yarıda oyuna giyen oyuncular galibiyete doğrudan etki etti. 65. dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Emrullah plase vuruş ile takımını 2-1 öne geçirdi. 90+4. dakikada ceza alanı dışında topla buluşan Seymen Yağmur şık bir gole imza atarak galibiyeti perçinlerken, Diyarbekirspor sahadan 3-1’lik skorla ayrıldı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.