DİCLE’DE KAYMAKAMLIK ÖZEL FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Ders başı yapan öğrencilerin boş zamanlarını değerlendirebilmeleri adına spor yapma imkanı sunan turnuvanın başlama vuruşunu, öğrencilerle birlikte sahaya çıkan Dicle Kaymakamı Kadir Yurdagül yaptı. 1 hafta sürecek olan mini futbol..

DİCLE’DE KAYMAKAMLIK ÖZEL FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI
Yayınlanma: Güncelleme:

Ders başı yapan öğrencilerin boş zamanlarını değerlendirebilmeleri adına spor yapma imkanı sunan turnuvanın başlama vuruşunu, öğrencilerle birlikte sahaya çıkan Dicle Kaymakamı Kadir Yurdagül yaptı. 1 hafta sürecek olan mini futbol turnuvasında 7 ortaokul ve 4 lise olmak üzere, toplam 11 okul takımı sahada kazanmak için mücadele edecek. Turnuva, Dicle Kaymakamlığı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa gerçekleşti.
Turnuvanın ilk maçında Arı Ortaokulu ile karşılaşan Koru Ortaokulu, maçı 3-0 kazandı. Turnuvada 1. olan lise ve ortaokul takımlarına kupa, madalya ve kırtasiye hediye çeki verileceği belirtildi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.