AK PARTİ TEŞKİLATLARINDA ‘EĞİTİM AKADEMİSİ’ SEFERBERLİĞİ

Düzenlenen eğitimler sayesinde Türkiye’nin tamamında yaklaşık 93 bin parti yöneticisi için eğitim atağı başlatılacak.Eğitimlerin, teşkilat mensuplarının her alanda yetkinlik sahibi olmaları açısından elzem olduğunu belirten AR-GE ve Eğitim’den sorumlu Genel..

AK PARTİ TEŞKİLATLARINDA ‘EĞİTİM AKADEMİSİ’ SEFERBERLİĞİ
Yayınlanma: Güncelleme:

Düzenlenen eğitimler sayesinde Türkiye’nin tamamında yaklaşık 93 bin parti yöneticisi için eğitim atağı başlatılacak.
Eğitimlerin, teşkilat mensuplarının her alanda yetkinlik sahibi olmaları açısından elzem olduğunu belirten AR-GE ve Eğitim’den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mustafa Şen,  “2023 seçimlerine yaklaşık iki yıl kala 81 il ve 973 ilçede parti teşkilatlarımız ve yöneticilerimiz, 12 farklı alanda çok kapsamlı bir eğitim programına tabi tutulmaktadır.
Teşkilat Akademisi Eğitim programı, dava arkadaşlarımızın yalnızca seçim dönemlerinde değil, her daim hazır ve aktif olmalarına önemli katkı sağlayacaktır.” dedi.
Teşkilat mensuplarının eğitimine son derece önem veren AK Parti Genel Merkezi Doğu ve Güneydoğu illeri başta olmak üzere ülke genelindeki tüm teşkilatlarında eğitim seferberliği başlattı.
Genel Başkan Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla hız kazanan süreçte teşkilatlar haftasonu fazla mesai harcayacak.


Teşkilat eğitimlerinin bu haftaki önemli illerinden olan Diyarbakır teşkilatında da hareketli saatler yaşanıyor. Hafta sonu kendi alanında tanınmış bir çok katılımcının geleceği şehirde tüm il ve ilçe teşkilatları teyakkuz durumunda. Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı M.Şerif Aydın ve Ar-Ge’den sorumlu il başkan yardımcısı Abdülvahit Güvensen’in başkanlığında tüm ilçe başkanları ve üç kademe yöneticileriyle yapılan toplantıda eğitim akademisinin önemine dikkat çekilerek eğitim programına katılım noktasında herkesin gerekli hassasiyeti göstermelerini istedi.
Diyarbakır Sezai Karakoç Kültür ve Kongre merkezinde cumartesi ve pazar günü yapılacak Ar-Ge Eğitim toplantısına yazar İdris Kardaş,Yusuf Alabarda,Tarkan Zengin,Adana milletvekili M.Şükrü Erdinç,Ahmet Zenbilci;Ardahan milletvekili Orhan Atalay,Gen-Ar Araştırma şirketi yönetim kurulu başkanı İhsan Aktaş ve ünlü yazar Hayati İnanç katılacak.
Yapılacak program için son düzenlemelerin yapıldığı Diyarbakır İl Teşkilatı Ar-Ge komisyonunun yaptığı son toplantıdan sonra program saatini beklemeye başladı.
Türkiye geneli yapılacak olan “Eğitim Akademisi” toplantılarına katılacak olan Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın Diyarbakır’daki eğitim akademisine de video konferans yoluyla katılması bekleniyor.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.