MHP İL BAŞKANLIĞI’NDAN AŞURE İKRAMI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkanlığı tarafından Yenişehir ilçesi Anıt Park içerisinde düzenlenen aşure etkinliğine Vali Yardımcısı Fatih Cıdıroğlu, MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, İl Sağlık Müdürü Dr…

MHP İL BAŞKANLIĞI’NDAN AŞURE İKRAMI
Yayınlanma: Güncelleme:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkanlığı tarafından Yenişehir ilçesi Anıt Park içerisinde düzenlenen aşure etkinliğine Vali Yardımcısı Fatih Cıdıroğlu, MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, il başkan yardımcıları ve parti üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Vatandaşlara aşure ikramında bulunan MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, “Muharrem ayı, zihin ve gönül dünyasında çok ama çok önemli bir yere sahip olan bir aydır. Dayanışmanın, kaynaşmanın, paylaşmanın, birlik ve beraberliğe hasret olduğumuz şu günlerde aşure günü etkinliğinde Diyarbakırlı hemşehrilerimiz ile bir araya gelmek için aşure ikramında bulunduk. Bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

MHP DİYARBAKIR İL BAŞKANI CİHAN KAYAALP VE PARTİ YÖNETİMİ, HİCRİ MUHARREM AYI MÜNASEBETİYLE YENİŞEHİR İLÇESİ ANIT PARK İÇERİSİNDE VATANDAŞLARA AŞURE İKRAM ETTİ.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.