ABAKAY SAADET PARTİSİNDE

Özellikle Diyarbakır eksenli şehir araştırmalarıyla gündeme gelen ve adeta kentin bilirkişisi olan Mehmet Ali Abakay’ın Saadet Partisi saflarında siyasi yaşamına başladığı haberini Saadet Partisi Diyarbakır Il Başkanı Abdurrahman Ergin sosyal..

ABAKAY SAADET PARTİSİNDE
Yayınlanma: Güncelleme:

Özellikle Diyarbakır eksenli şehir araştırmalarıyla gündeme gelen ve adeta kentin bilirkişisi olan Mehmet Ali Abakay’ın Saadet Partisi saflarında siyasi yaşamına başladığı haberini Saadet Partisi Diyarbakır Il Başkanı Abdurrahman Ergin sosyal medya hesabı olan facebook üzerinden duyurdu.

Saadet Partisi Diyarbakır Kayapınar İlçe Başkanlığı’na atanan Araştırmacı-yazar Mehmet Ali Abakay, www.medyaninmerkezi.com’a yaptığı açıklamada, “Genel Merkezin onayı ve İl Başkanlığı’nın tasvibiyle Kayapınar Saadet Partisi İlçe Başkanlığı görevimize başladık.

Genel Başkan Yardımcısı Sayın Fatih Aydın ve İl Başkanı Sayın Abdurrahman Ergin Beyin katıldığı toplantıda, tüm amacımızın şehrimizin çözüm bekleyen meseleleri kör döğümleşmeden gerekli olan tedbirleri almak olduğunu dile getirdik.

Şehrimizin tarih, kültür, edebiyat ve düşünce perspektifinde çalışmalarımız olduğu için ekonomi, yatırım, âile, gençlik, işsizlik olmak üzere her alanda tespitlerimiz olacak. Şehrimize yıllardır sunmaya çalıştığımız destek, Şehir Araştırmaları Merkezi düşüncesiyle oldu.

Siyasette ayrımcılık, kayırma, ötekileştirme saplantısının dışında herkese ve kesime hak ve adalet içinde çalışmalarımızı, imkânlar ölçüsünde yapmaya çalışacağız. Aylık basın açıklamalarıyla şehrimize dair tespitlerimizi Parti Teşkilatı olarak kamuoyu ile paylaşacağız.

Insanımızın haklı teveccühü ile sesi çıkmayan kesimin sesi olma şiarıyla hareket ederek, mevkiî ve makam sevdasına kapılmadan çalışmalarımıza başladık… Umuyor ve bekliyoruz ki Saadet saflarında şehrimize yapabileceğimiz hizmeti, siyasetten de gerçekleştirelim.

Partimizin İlçe başkanı ya da üyesi olma arasında bir farklılık yok, bizim için. Olması gereken şehrimize gücümüz oranında hizmet etmek, bilgimizin olduğu oranda katkı sunmak.

Bizim için Diyarbakır neyse onun bileşenleri olarak her ilçe her köy aynı öneme sahiptir. Biz, Şehir merkezini sadece Diyarbakır bilmeyiz. En ücrâ köşeler dahi hizmet görmeli.

Şehrimizde ilgilendiğimiz konu sadece tarih, kültür, sanat ve edebiyat değildir.

Evinden sabah çıkıp akşam eli boş dönen babanın sessiz çığlığıyız ..

Çocuğuna sıcak bir aş yediremeyen annenin göz yaşıyız.

Üniversite üstüne üniversite bitirip, işsiz kalmış gençlerin sesiyiz.

Dünyada zulme maruz kalan, bırakılan her kesimin adresiyiz.

Özetle çabamız meyvesini vermek için insanımızın sesimize ses katmasını bekliyor.” ifadesine yer verdi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.